پس از سالها کشمکش درباره تولید گوشی داخلی و حتی اتفاقاتی که در بازار موبایل کشور به بهانه تولید داخلی افتاد، باز هم موضوع تولید داخلی گوشی مطرح شده و این بار مشخص نیست که این قضیه تا کجا ادامه خواهد یافت.
یک کارشناس اقتصادی با انتقاد از واردات بیرویه کالاهای لوکس و غیر ضروری گفت: در سالهای اخیر علاوه بر واردات ۸۰۰ میلیون دلار موز، ۱.۵ میلیارد یورو گوشی تلفن همراه لوکس به کشور وارد شد.
با هوشمند شدن گوشیها حالا اگرچه این دستگاهها بسیار کاربردیتر از قبل هستند، اما پاک نشدن اطلاعات هنگام واگذاری گوشی ممکن است دردسرهایی برای مالک گوشی ایجاد کند.
اگرچه روند کاهشی قیمتها در بازار موبایل تا اواخر اردیبهشت ماه به اوج رسیده بود، اما حالا با نوسانات دوباره نرخ ارز قیمت گوشی نیز با افزایش روبهرو شده و شاهد بالا رفتن نرخ موبایل در بازار هستیم.
پیشتر خبری منتشر شد مبنی بر اینکه تعداد زیادی گوشی تقلبی در بازار موجود است و هیچ نظارتی از سوی مسوولان امر در این خصوص صورت نمیگیرد. بر این اساس انجمن واردکنندگان موبایل و لوازم جانبی توضیحاتی ارایه کرده است.
به جای اینکه تلفن خود را در سطل آشغال بیندازید، میتوانید آن را بازیافت کنید، بفروشید یا اهدا کنید. این بهترین کار برای محیط زیست است، اما مطمئن شوید که از حریم خصوصی شما نیز محافظت میشود.
دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی اعلام کرد که قیمت موبایل در بازار با کاهش خوبی همراه شده به طوریکه خطر قاچاق معکوس در کمین این بازار است.
رییس کمیسیون ساماندهی و تنظیمبازار انجمن واردکنندگان تلفن همراه گفت: به دلیل تعطیل بودن بازار، باز بودن گمرک و پایین آمدن قیمت ارز، میزان ورود تلفنهمراه به کشور زیاد بوده و به همین دلیل برخی گوشیها ۱۰ تا ۱۵ درصد ارزان شدهاند.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان، دستگاههای صوتی و تصویری، تلفن همراه از توزیع گسترده گوشی موبایل فیک برندهای شناخته شده در بازار خبر داد و گفت: در سکوت عجبیب سازمان صمت سود سرشاری نصیب شرکتهای کلاهبردار شده و بدنامی آن برای فروشندگان مانده است، ضمن اینکه مردم نیز در این امر بسیار متضرر شدهاند.